Kwas Gira Tauras ciemny niefiltrowany
11,90 zł
Ma lekki posmak karmelu, nalewając ze szkła, z każdym łykiem wyczuwamy karmel coraz bardziej. Pod tym względem kwas ten przypomina nieco polski podpiwek, do którego produkcji używa się słodu karmelowego, kwas niefiltrowany.
Na stanie
Opis
Zawartość alkoholu nie przekracza 1,2 proc. Możliwy jest naturalny osad.
Informacje dodatkowe
| Waga | 1,59 kg |
|---|---|
| Wymiary | 30 × 34 cm |
Shipping & Delivery
Podobne produkty
Chleb z Regionu Birżai żytni 0.5kg
10,00 zł
Czekolada biała z jagodami i truskawkami
Kiełbasa wędzona na zimno Jautienos WOŁOWA 200g.
17,80 zł
Kiełbasa wołowa to produkt o intensywnym kolorze i intensywnym smaku i aromacie, który składa się z najwyższej jakości wołowiny litewskiej i boczku wieprzowego. Stosuje się naturalne ekstrakty czosnku i musztardy, które podczas palenia oddziałują z czarnym dymem, dając kiełbasie intensywny, ekspresyjny smak i aromat.
Kwas GERA GIRA koncentrat 9l
11,00 zł
Mrowisko 750g ( do wysyłki pakujemy tylko po 4 sztuki max)
84,00 zł
Śledzie klasyczne w oleju 0,240kg
12,90 zł
Z punktu widzenia składników odżywczych, śledź jest cenny, ponieważ zawiera od 15 do 19 procent białka, jednakże jego największa wartość to aminokwasy. Zawiera on również wiele dobrego cholesterolu - od 14 % do 44 % tłuszczu, witaminy A, B, C, D i E, dużo żelaza, jodu, magnezu, siarki, cynku, sodu i fosforu.
Produkty śledziowe oznaczone znakiem Zigmas są dobrze znane i popularne, i są wybierane przez konsumentów, którzy cenią sobie wysoką jakość produktów z testowanych receptur.
Opakowanie: 240 g.
TWARDY SER DŽIUGAS® PIQUANT
18,00 zł
Ser średnio dojrzały, łączy w sobie harmonię intensywnych aromatów. Smak soczysty, nieco pikantny, z delikatnie wyczuwalnym smakiem suszonych owoców. Dzięki kryształkom soli jest delikatnie kruchy, co też świadczy o rozpoczynającym się nowym etapie dojrzewania. Wyjątkowo twarda skórka o matowym żółtym kolorze z zielonym odcieniem.
18 miesięcy dojrzewany twardy ser DŽIUGAS® – to doskonały ser na przekąski. Doprawiony miodem i podany z winogronami, oliwkami, orzechami będzie doskonale pasować do wybranego rześkiego wina. Chcesz przyrządzać dania? Ser można dodać do różnych sałatek, makaronów, do dań z ryżem, do pierogów, ten ser doda pikanterii potrawom z kurczaka, jagnięciny lub potrawom z kaczki.
