Wyświetlanie 25–30 z 30 wyników

Śledzie klasyczne w oleju 0,240kg

11,90 
Z punktu widzenia składników odżywczych, śledź jest cenny, ponieważ zawiera od 15 do 19 procent białka, jednakże jego największa wartość to aminokwasy. Zawiera on również wiele dobrego cholesterolu - od 14 % do 44 % tłuszczu, witaminy A, B, C, D i E, dużo żelaza, jodu, magnezu, siarki, cynku, sodu i fosforu. Produkty śledziowe oznaczone znakiem Zigmas są dobrze znane i popularne, i są wybierane przez konsumentów, którzy cenią sobie wysoką jakość produktów z testowanych receptur. Opakowanie: 240 g.

Śledzie klasyczne w oleju 1kg

36,00 
Z punktu widzenia składników odżywczych, śledź jest cenny, ponieważ zawiera od 15 do 19 procent białka, jednakże jego największa wartość to aminokwasy. Zawiera on również wiele dobrego cholesterolu - od 14 % do 44 % tłuszczu, witaminy A, B, C, D i E, dużo żelaza, jodu, magnezu, siarki, cynku, sodu i fosforu. Produkty śledziowe oznaczone znakiem Zigmas są dobrze znane i popularne, i są wybierane przez konsumentów, którzy cenią sobie wysoką jakość produktów z testowanych receptur. Opakowanie: 1 kg.

Śledzie Świąteczne w oleju Dese

17,90 
Bardzo smaczne śledzie w skład których wchodzą: suszone pomidory, grzyby, morele, cebula. W oleju, delikatnie solone.

Słonina Solona 410g solona ROKISZKO.

14,00 
Kawał solonej słoniny w litewskim wydaniu.

Tradycyjne cepeliny domowe w 45 minut

9,90 
Gotowe suche ciasto do wykonania cepelinów. Prosty sposób na smaczne cepeliny, kartacze. Opakowanie pozwala na wykonanie 8-10 cepelinów.

TWARDY SER DŽIUGAS® MILD

21,90 
To ser, w którym zaczynają się pojawiać typowe właściwości dojrzałego sera. Ten ser - to przyjemnie cierpki aromat i lekko pikantny smak, delikatnie pieszczący podniebienie. Wyróżniający się kremowym, przy skórce nieco jaskrawszym kolorem. O trwałej, jednolitej ir dobrze łamiącej się teksturze. Dwnaście miesięcy dojrzewany twardy ser DŽIUGAS® - jak delikatny przysmak, nadający potrawom nasycenie. Posyp tartymi wiórami przygotowaną pizzę, gorące kanapki, dania makaronowe, przyprawiaj steki lub po prostu przygotuj chrupki serowe. Ten ser pasuje też do sosów. Albo... smakujcie przy aperitifie lub jak deser przy białym wytrawnym winie.